LJUDPRODUKTER UTVECKLADE OCH DESIGNADE I SVERIGE!

Verksamma inom ljud sedan 1985.


Vi som ligger bakom MM Audio har idag samlat på oss en mycket lång erfarenhet av ljud då vi varit verksamma inom detta sedan 1985 både med bil ljud samt hifi och pa ljudsystem både för den lilla och stora publiken.

Med all denna erfarenhet i ryggen och att se hur branschen förändras där många märken lägger mer fokus på designen än på prestandan av sin produkt, så kände vi att det är dags för oss att skapa våra egna produkter som vi kan påverka hela vägen från ritbordet till färdig produkt. För oss är det väldigt viktigt att produkten håller va den lovar, därför långtidstestar vi produkterna i både varma och kalla förhållanden för att efterliknande våra varierande årstider. Under utvecklingen så gör vi referensmätningar för att se hur produkten förändras med tiden när den används.

Vårt mål sedan 1985 när vi började denna resa inom ljud har alltid varit att ha nöjda kunder. Oavsett om det är en nybörjare som vi fått äran att introducera för detta eller ett fullfjädrat proffs. Vi utvecklar och designar produkterna i Sverige och tillverkningen sker i Europa samt Asien.


Copyright © MM Audio 2020. Webbdesign: Underbase Media AB